Costel Alexe se dă ”forever young”!

Politic

Dom,le, mari şmecheri politicienii ăştia! Ce nu fac ei să adune voturi?Teoretic, şi practic, orice. O strîngere de mînă, o bătaie pe umăr, un autograf, mîngîatul pe creştet al unui copil de potenţial votant, scuipat seminţe pe jos la sărbătorile comunelor, absolut orice! Dar, cîteodată, mai e şi o strategie la mijloc, că doar nu plătesc degeaba ”făcătorii de imagine”.

Bunăoară, deputatul PNL de Iaşi, Costel Alexe. După un maraton de participat la toate sărbătorile comunelor din judeţ, Alexe a fost sfătuit să dea o raită, mai pe seară, şi pe la Dobrovăţ, la festivalul Afterhills. Că, de, acolo e tineret mult. Sigur, dacă băieţii şi fetele de pînă în 30 de ani ar sta acasă la vot, aşa cum au făcut în ultimii 30 de ani, şi Alexe s-ar fi dus la domiţiliu şi Dumnezeu ştie ce ar fi făcut acolo, că n-avem nici o idee. Dar , să vezi poznă, pe 26 mai la ”europarlamentare” tinereii s-au prezentat, cam in corpore, la ştampilat. Pe pătrăţica pe care scria USR.

Aşa că Alexe musai să se afişeze între ei, să fie văzut, să se zică , vezi Doamne, că e de a lor, poate ciupeşte şi el cîteva voturi, acolo. Că e aşa şi nu altfel o dovedeşte şi motto-ul pe care-l ataşează pozei sale făcută pe dealurile de la Dobrovăţ: ”Copiii la Festivalul Bunicilor, noi la Afterhills”.

Da, domnu, da eşti sigur că nu aplici o strategie greşită? Că la festivalul ăla al bunicilor, cum îi spui tu, e puzderie de votanţi PSD şi mai capătă copiii deprinderi greşite, cum ar fi să pună, peste nişte ani, ştampila pe căsuţa cu trandafiri. Se poate, aşa liberal eşti?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *