”Combinagiul” Alexe pus la colț de noul prim-vicepreședinte al liberalilor! Rareș Bogdan nu vrea PSD-iști în PNL!

Politic

Europarlamentarul Rareș Bogdan a fost ales , astăzi, prim vicepreședinte al PNL și este deja pe cale să-i strice combinațile politice lui Costel Alexe. Avansat ”la excepțional”, după cum ,cu fața trasă de bucurie, se exprima președintele PNL Ludovic Orban, Bogdan a creionat imediat politica de cadre a PNL.

”Suntem obligați să câștigăm alegerile parlamentare cu cel puțin 35%, singuri. Vă rog să nu îi primiți în partidul nostru, ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD. Nu au ce căuta în PNL! Îi vom zdrobi! Acum sunt praf și pulbere, noi suntem în creștere și vom fi și mai puternici. Nu avem nevoie de niciun aliat. În jurul PNL și în condițiile PNL se va face viitoarea coaliție guvernamentală. Cheia o reprezintă alegerile prezidențiale.” a spus Rareș Bogdan.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Organizației județene Iași a PNL, deputatul Costel Alexe, anunța ,cu pieptul bombat, racolarea a cel puțin 10 primari PSD din județ. ”Vor face campanie la prezidențiale pentru Klaus Iohannis, iar anul viitor vor candida pe listele PNL” a spus Alexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *