Cîteva vorbe în apărarea Ralucăi Turcan!

Politic

Talibani social-democraţi, simpatizanţi PSD  şi public s-au repezit ca o haită de lupi asupra fruntaşei PNL Raluca Turcan pe motiv de exprimare greşită în limba română!

Aşa este. Turcan s-a exprimat greşit. Şi ce-i cu asta? Ideea din spusele ei este foarte clară. Să facem de aşa natură ca accidente precum cel de la Timişoara să nu se mai întîmple. Ea a zis să ne băgăm în pat, seara,  în viaţă şi să ne trezim, dimineaţa, tot în viaţă, lucru evident din moment ce ne-am trezit. Dar, nu s-a exprimat aşa. Extraordinar.Şi ce-i cu asta? Haideţi să o punem repetentă.Ba, haideţi să facem o petiţie să fie demisă!

Trebuie înţeles că politicienii nu sînt, în genere, specialişti în limba şi literatura română.

Ei trebuie să emită idei. Idei în care cred. Şi pe care să le pună în practică!

Dacă unul se exprimă mai nasol, asta e. Importantă e ideea, nu acordul gramatical. Altfel, ar fi profesori de limba şi literatura română, nu politicieni.

Raluca Turcan nu a făcut absolut nici o greşeală. Haideţi să judecăm pe fiecare după rezultatele pe care le are în meseria lui şi nu cum am dori noi să fie.

Politicienii nu sînt ptofesori de limba română!Trebuie înţeles asta.

Mult succes, Raluca Turcan! Să dea Dumnezeu să nu ne trezim morţi! Cîrcotaşii să stea deoparte. Să fie luate măsurile adecvate, e suficient. Comentariile sînt de prisos.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *