Cîteva vorbe despre vizita ratată la Leţcani a miniştrilor Tătaru şi Alexe!

Politic

Observăm că presa ieşeană se ocupă pe larg de subiectul interzicerii accesului ministrilor Tătaru şi Alexe la spitalul mobil de la Leţcani.

Nu sînt multe de spus pe acest subiect. Spitalul respectiv va deveni funcţional în viitor. Ce anume înseamnă acest ”viitor” nu ştim. O zi, o săptămînă, o lună, nu ştim. Cum a gestionat Maricel Popa această chestiune iar nu ştim. Să îşi dea cu părerea cei care se pricep, adică medici, industria de materiale sanitare etc.

Ce am văzut noi, însă, ţine strict de politică. Am văzut o vizită a ministrului Tătaru. Corect. Ministrul sănătăţii, în vremurile tulburi de azi, poate, şi trebuie, vedea şi inspecta un spital mobil.

Dar ce căuta acolo Costel Alexe? El e ministrul mediului, are treabă cu drujbarii, nu cu sănătatea.

Dacă punem că atît Maricel Popa cît şi Costel Alexe concurează pentru fotoliul de preşedinte al CJ Iaşi, bobii ies bine. Adică, Alexe a vrut să-şi asocieze imaginea cu spitalul mobil de la Leţcani, deşi n-are nici o treabă cu domeniul sănătăţii, iar Maricel Popa i-a dat un pic la gioale, exact pe motivul ăsta.

Costel Alexe s-a aflat acolo din motiv pur electoral, asta e clar.

Dacă venea ministrul Nelu Tătaru singur şi vroia să vadă ce este acolo, atunci interzicerea de către Maricel Popa a accesului ar fi fost o mîrlănie crasă, ca să ne exprimăm decent.

Dar Tătaru nu a venit singur. A venit cu Alexe. Punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *