Cine îi vrea încăieraţi pe Stanciu şi Popa?

Politic

Lucruri ciudate în presa ieşeană!

Unul dintre cele mai citite ziare ieşene publică azi, taman la amiază, un articol în care un politician ieşean este prezentat publicului drept un om cu idei novatoare. Nimic deosebit pînă aici, există şi astfel de politicieni, puţini, dar există. Dar , dacă ne aducem aminte că respectivul, Cristian Stanciu pe numele său, este un ”client” al respectivei publicaţii, intrăm la idei. De ce ar i-ar face promo, aşa, netam-nesam, respectiva publicaţie, cînd în trecut nu pierdea nici o ocazie de a-i da un şut în părţile dorsale? Ciudăţenia începe a se explica cînd citim că Stanciu este pus în antiteză cu Maricel Popa, ideea de bază fiind Stanciu-bun, Popa-rău. Să se fi ajuns chiar azi la amintita concluzie? Să nu fi fost unele semnale că aşa ar sta lucruile şi cu ceva timp în urmă? Sau se pune de o îmbîrligare, poate, poate, cei doi se vor lua la harţă? Iar dacă-i pe aşa, atunci mai apare o întrebare? Cine e în spate? Să fie din partidele zise de opoziţie? Să fie din PSD? Nu ştim sigur, dar bănuim ceva, aşa încît am merge pe ultima variantă.

La concret, articolul spune că ideea spitalului mobil pentru combaterea covid 19 , precum şi alegerea amplasamentului acestuia au fost ideile lui Stanciu, nu ale lui Popa. Lucrurile stau un pic diferit. Că Stanciu a susţinut înfiinţarea spitalului şi a replicat printr-un comunicat de presă la atacurile venite(de unde altundeva?) din partea liberalilor pe acest subiect e ceva, iar să spui că nu Popa este autorul ideii este altceva.

Deci, cine vrea să-i vadă încăierîndu-se pe cei doi? O luptă deschisă între liderul PSD Iaşi şi liderul consilierilor judeţeni şi vicepreşedinte al partidului e un lucru dorit de mulţi, atît din opoziţie cît şi din PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *