Cică dacă pui un copil din vecini să te masturbeze n-ai ce căuta în arest! Aşa a decis judecătorul!

Politic

În plin scandal Caracal, se mai găsesc judecători care manifestă indulgenţă faţă de persoanele care agresează sexual minori. Un bărbat care, de două ori, în zile diferite, l-a pus pe copilul unor vecini să îl masturbeze, se bucură de libertate, după ce a petrecut o săptămână în spatele gratiilor. Daniel Mîtă a oripilat comunitatea din satul Drogu, judeţul Brăila, profitând de inocenţa băieţelului de 12 ani și satisfăcându-și astfel plăcerile bolnave, transmite debraila.ro.

Individul, în vârstă de 32 de ani, a contestat hotărârea Judecătoriei Făurei, care a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei, iar Tribunalul Brăila, la sfârșitul săptămânii trecute, l-a pus în libertate, înlocuind măsură arestării preventive cu cea a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

Daniel Mită a fost scos din spatele gratiilor și trimis în localitatea în care se află și părinții copilului pe care l-a abuzat sexual. Judecătorul i-a impus lui Daniel Mită doar „să nu comunice direct sau indirect, pe nici o cale, cu persoană vătămată minoră”.

„Lipsa antecedentelor penale și conduită sinceră a inculpatului încă de la debutul anchetei judiciare sunt de natură a conduce la concluzia că lăsarea în libertate supravegheată nu este de natură a menține sau crea o stare de pericol la adresa ordinii publice. Având în vedere și modalitatea concretă de săvârșire a prezumtivei fapte, lipsa oricărui element de violență fizică sau de altă natură, se va aprecia că măsură arestării preventive este excesivă în situația dată”, se arată în motivarea deciziei Tribunalului Brăila, potrivti debraila.ro.

Timp de două zile, pe 24 și 28 iulie, la orele serii, Mită l-a convins pe minor să îl urmeze în locuința să, unde „a efectuat câte un act de masturbare în prezența persoanei vătămate”. Copilului i-au fost promise sume de bani și i-a fost oferit un telefon mobil pentru a se juca. Totodată, braileanul i-a dat băiețelului aproximativ 10 lei în fiecare zi dintre cele două, determinându-l să-l masturbeze, mai notează debraila.ro.

 

(stiripesurse.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *