Chichirău cere testarea epidemiologică a intregii conduceri liberale ieşene!

Politic
Mai nou , lupta politică se dă şi pe teme adiacente. Reuniunea liberală de la Aroneanu îi dă un bun prilej lui Cosette Chichirău, candidatul USR-PLUS la primăria Iaşi să încerce să-i dea la gioale primarului funcţie, Mihai Chirica. Reamintim că în comuna limitrofă Iaşului a avut recent o consfătuire a activului liberal ieşean la care participanţii nu au purtat mască, aşa cum a fost reglementat chiar de guvernul PNL.
”Solicit DSP Iași să facă de urgență o anchetă epidemiologică în acest caz. Pe 26 iunie, prim-vicepreședintele PNL Iași a avut o întâlnire cu prefectul de Cluj care a fost ulterior diagnosticat cu COVID-19. Pe 28 iunie a avut loc întâlnirea organizată de PNL Iași la restaurantul de pe malul lacului Aroneanu. Presa a relatat deja că această întâlnire, la care au participat și Mihai Chirica și Costel Alexe, s-a organizat cu încălcarea regulilor impuse de Guvern în contextul pandemiei.
Este vital ca cei care au participat la acea întâlnire să fie testați cât mai repede pentru a preveni izbucnirea unui focar în județul Iași. Nu trebuie tratată politic această situație, nu trebuie mușamalizată din rațiuni de partid, ci trebuie procedat ca la carte. Indiferent dacă este vorba despre PNL sau de Chirica, sănătatea ieșenilor este cu mult mai importantă decât mizele lor politice.” a scris Chichirău pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *