Care dintre aceștia trei vor fi candidații PSD la Primărie și CJ la viitoarele alegeri locale?

Politic

Cine va fi port-drapelul PSD la viitoarele alegeri locale este o întrebare al cărei răspuns se lasăî încă așteptat!

Din motive doare de ei cunoscute, socila-democrații ieșeni nu au scos încă la rampă persoana care le va fi ”locomotivă” în iunie 2020. Asta nu înseamnă că lucrurile stau în stand-bye, o hotărîre urmînd a fi luată doar pe ultima sută de metri.Nici vorbă de așa ceva. Se fac sondaje interne, se dau lupte corp la corp între doritori, așa cum se întîmplă, dealtfel, în toate partidele. Mai interesant este cum își văd potențialii adversari partidele zise a fi în opoziție.Și ele își fac sondaje.

Conform unor surse bine informate din mediile politice ieșene, sondajele partidelor, altele decît PSD, îl dau ca potențial număr unu pe listele PSD, indiferent pentru ce, pe europarlamentarul Tudor Ciuhodaru. După el ar urma în sondaje actualul preedinte al CJ Iași, Maricel Popa și omul de afaceri și fost deputat Viorel Blăjuț.

În acest moment, spun sursele citate, scenariile se fac pe baza candidaturilor pentru primărie și CJ ale acestor trei oameni. Ceilalți doritori, din partea PSD, ar sta foarte slab în sondaje.

Asta nu înseamnă că nu pot țîșni în față și alte nume. Mai este un an pînă la alegerile locale, deci, teoretic, timp este!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *