Candidatură surpriză la ”prezidenţialele” din SUA!

Externe

Rapperul american Kanye West, un susținător vocal al președintelui american Donald Trump, a anunțat sâmbătă că va candida la funcția de președinte în 2020, într-o aparentă provocare pentru Trump și presupusul său rival democrat, fostul vicepreședinte Joe Biden. „Acum trebuie să realizăm promisiunea Americii, având încredere în Dumnezeu, unificând viziunea noastră și construindu-ne viitorul. Candidez pentru președintele Statelor Unite ”, a scris West într-o postare pe Twitter, adăugând un emoji cu pavilion american și hashtag-ul„ # 2020VISION ”.

Nu a fost clar imediat dacă West s-a arătat serios de a concura pentru președinție cu patru luni înainte de alegerile din 3 noiembrie sau dacă a depus vreo documentă oficială pentru a apărea la buletinele de vot ale alegerilor de stat. Termenul limită pentru a adăuga candidați independenți la scrutin nu a trecut încă în multe state.

West și soția sa la fel de celebră, Kim Kardashian West, au vizitat Trump în Casa Albă. La o întâlnire din octombrie 2018, West a pronunțat un discurs plin de miez, în care a discutat universuri alternative și diagnosticul său de tulburare bipolară, despre care a spus că este de fapt privarea de somn. Elon Musk, directorul executiv al producătorului de mașini electrice Tesla și o altă celebritate cunoscută pentru izbucnirile excentrice, a susținut postarea de pe Twitter a lui West: „Aveți sprijinul meu complet!” a scris el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *