Bugetul pe 2020 al judeţului Iaşi a trecut. Liberalii s-au abţinut de la vot!

Politic

Judeţul Iaşi are buget pe anul în curs!

Într-o şedinţă furtunoasă a Consiliului Judeţean care a avut loc astăzi, proiectul de buget al judeţului pe 2020 a trecut cu voturile date de aleşii PSD, ALDE, UNPR şi PMP. Liberalii s-au abţinut de la vot. Dealtfel, în actuala legislatură aleşii PNL nu au votat niciodată proiectul de buget, respingîndu-l sau abţinîndu-se de la vot în 2017, 2018, 2019 şi 2020.

Reprezentanţii social-democraţilor consideră că atitudinea liberalilor din CJ are o componentă strict politică, neavînd nici o tangenţă cu o dezbatere reală.”Puteam să vă aprobăm toate amendamentele în toţi anii ăştia, dar tot împotrivă aţi fi votat, că aşa a fost ordinul pe unitate.” a spus preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa. ”Discuţiile pe buget au fost întotdeauna politice. Prin refuzul vostru aţi vrut doar să arătaţi că nu vreţi să vă asumaţi cheltuirea banului public.” a spus liderul consilierilor PSD, Cristian Stanciu.

În rest, circăreala obişnuită, cu replici, replici la replică, replică la replica replicei …S-a ajuns la tărăboi pînă şi la desemnarea a trei membri într-o comisie la un concurs de la o şcoală populară. Vroiau şi liberalii să aibă om acolo şi s-a ajuns la vot secret la final de şedinţă. După numărarea voturilor a ieşit că nu vor avea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *