Bolnavii care ne conduc! Şeful finanţelor scoţiene a demisionat după ce a trimis sute de mesaje unui puşti de 16 ani!

Externe

Șeful finanțelor din Scoția și-a dat demisia după ce un ziar a relatat că a trimis sute de mesaje unui băiat de 16 ani. Secretarul finanțelor scoțiene, Derek Mackay, în vârstă de 42 de ani, și-a cerut scuze pentru ceea ce a spus că este un comportament inadecvat.

„M-am comportat prostește și îmi pare rău cu adevărat”, a declarat secretarul de finanțe scoțian, Derek Mackay, într-o declarație. “Imi cer scuze fara rezerve fata de persoana implicata si familia sa.”

„A lucra în guvern a fost un privilegiu imens și îmi pare rău că mi-am dezamăgit colegii și susținătorii”, a adăugat el.

Ziarul Sun a relatat că Mackay, privit ca un potențial lider al Scoției, a trimis aproximativ 270 de mesaje către băiat pe Instagram într-o perioadă de șase luni, spunându-i băiatului că este „drăguț” și invitându-l la cină.

Mackay trebuia să livreze bugetul anual al guvernului scoțian joi, când raportul a apărut pe prima pagină a ediției scoțiene a ziarului.

El a spus că a vorbit cu primul ministru al Scoției, Nicola Sturgeon, și a demisionat aseară. Sturgeon a spus că comportamentul lui Mackay „nu a îndeplinit standardele cerute” și că ministrul finanțelor publice va livra în schimb bugetul Scoției.

(reuters)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *