Ar trebui Dăncilă să se ducă la dezbaterea lui Iohannis?

Politic

În opinia noastră, răspunsul la întrebarea din titlu este da!

În primul rînd că nu are absolut nimic de pierdut. Este în urma preşedintelui în funcţie în sondaje, aşa că , dacă nu iese bine nu-i nici o pagubă. Dar, dacă iese bine, atunci poate cîştiga cîteva puncte electorale.

În al doilea rînd, va demonstra că are c…e, calitate extrem de apreciată de alegătorul român. Îi va arăta preşedintelui că nu e chiar singur pe teren.Nu vrei să stai de vorbă cu mine? Nu-i nimic, vin eu peste tine. Sînt ca rîia, de mine nu scapi. Atitudinea pasivă nu o ajută la nimic.

În al treilea rînd, toate televiziunile vor fi prezente la eveniment şi vor transmite în direct. Chiar dacă nu i se va permite accesul în interior, va avea posibilitatea să adreseze întrebările pregătite pentru Iohannis, iar alegătorii le vor auzi. Agresarea ei, darea afară cu şuturi în cur, nu le luăm în calcul că ar fi prea de tot. Deşi…

În concluzie, dacă Dăncilă efectuează acest desant la locul în care Iohannis va ţine zisa dezbatere, nu are nimic de pierdut, pentru că nu poţi pierde ceva ce nu ai. Doar de cîştigat.

Se vor găsi unii care să obiecteze la cele spuse mai sus pe motiv că ar ieşi circ. Ei şi, ce-i cu asta? Nu-i viaţa politică românească un permanent spectacol de circ şi bufonerie? Va fi o reprezentaţie în plus. Mai contează?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *