Apar reacţii din PNL Iaşi la ipoteza Chirica posibil candidat al partidului pentru Primărie!

Politic

Ipoteza că actualul primar Mihai Chirica ar putea candida pentru un nou mandat din partea PNL Iaşi, după ce în urmă cu patru ani a fost sprijinit de PSD, stîrneşte reacţii în rîndul liberalilor!

Un important membru liberal ne-a declarat, sub protecţia anonimatului(curaj, nu glumă!), şi spunînd că reprezintă opinia mai multor membri de partid,  că ”dacă Orban vrea să distrugă o filială n-are decît. Cred că 60% vor migra. Unii spre PMP, alţii spre USR. O să rămînă Alexe şi Chirica în PNL. Evident , şi ciracii lui Chirica, azi mari psd-işti.”

Reacţia liberalului a survenit în urma unei ştiri apărute în publicaţia on-line stiripesurse .ro, potrivit căreia Ludovic Orban nu a negat că Mihai Chirica ar fi în cărţi pentru o candidatură din partea PNL. Reproducem ştirea mai jos.

”Liderul PNL Ludovic Orban nu a negat vineri, la Iasi, la manifestarile dedicate Zilei Unirii Principatelor (Mica Unire), ca primarul Mihai Chirica (ex-PSD) este in vizorul partidului pentru a candida din partea liberalilor pentru un nou mandat. Întrebat despre acest lucru, Orban a zis: „Vom vorbi dupa realizarea sondajului”. La remarca jurnalistilor ca nu neaga o eventuala sustinere de catre PNL a candidaturii lui Chirica, Orban a tacut si a plecat. Filiala PNL Iași nu-l vrea pe Chirica sa fie candidatul lor, insa edilul are o relatie excelenta cu șeful statului, Klaus Iohannis.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *