Amenajarea de 10.000 de noi locuri în puşcării pe agenda primului ministru britanic Boris Johnson!

Externe

Primul ministru britanic Boris Johnson a cerut duminică o revizuire urgentă a condamnării infractorilor, urmărind menținerea legii și ordinei pe agenda politică a zilei, după ce a promis 10.000 de locuri de închisoare în plus și încă 20.000 de ofițeri de poliție.

Concentrarea atenţiei asupra criminalității și a altor probleme interne înainte ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană pe 31 octombrie a alimentat speculațiile că Johnson intenționează să convoace alegeri. Biroul premierului a declarat duminică că revizuirea se va axa pe chestiunea dacă infractorii violenți și cei sexuali execută sentințe care reflectau gravitatea crimelor lor. Johnson, care a înlocuit-o pe Theresa May luna trecută, a declarat că pentru a asigura încrederea în sistem, pedeapsa trebuie să se potrivească cu adevărat infracțiunii.

Am văzut cu toții exemple de violatori și ucigași eliberați prea curând sau oameni care recidivează  imediat ce au fost eliberați”, a spus el într-o declarație. „Acest lucru se termină acum. Ne dorim să fie prinși, închiși, pedepsiți și reabilitați corespunzător. ” Johnson va găzdui ofițeri de poliție și lideri din probațiune și serviciile poliției luni, 12 august, pentru a discuta despre planul său.

Duminică mai devreme, el a anunțat încă 10.000 de locuri de închisoare, cu un cost de 2,5 miliarde de lire sterline (3 miliarde de dolari) și a spus că poliția va primi mai multe puteri pentru a opri și a căuta publicul.

(reuters.uk.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *