Alianţa USR-PLUS îşi va anunţa candidatul la primăria Iaşi peste două săptămîni!

Politic

Candidatul comun al USR şi PLUS la funcţia de primar al municipiului Iaşi va fi dat de rezultatul unui sondaj intern!

Soluţia este urmare a faptului că dezbaterea publică prevăzută a avea loc în ziua de 23 februarie nu a mai avut loc, la confruntare prezentîndu-se doar cel propus de PLUS Iaşi, Liviu Iolu.

”Dezbaterea era una de prezentare a candidaţilor şi programelor. Conform protocolului Alianţei, candidatul este selectat prin negocieri, iar dacă acestea eşuează, prin sondaje.Sondajul este în curs.” a spus candidatul USR la primăria Iaşi, Cosette Chichirău, într-un interviu în format electronic. Ea a mai spus că rezultatele parţiale ale sondajului vor fi cunoscute în cîteva zile, cele finale urmînd a fi făcute publice peste două săptămînă. În condiţiile în care organizaţia USR este, la Iaşi, mult mai puternică decît cea a PLUS, este de presupus că rezultatul sondajului intern va fi în favoarea lui Chichirău.

Pe de altă parte,  Chichirău nu a răspuns întrebării cine va fi candidatul Alianţei USR-PLUS la conducerea Consiliului Judeţean Iaşi. Deocamdată, doar PLUS şi-a nominalizat pretendentul la candidatura comună în persoana lui Daniel Şandru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *