ALDE Iaşi îl compară pe Klaus Iohannis cu Vadim!

Politic

Organizaţia judeţeană Iaşi a ALDE ne-a remis un comunicat de presă în care preşedintele în funcţie este acuzat că aţîţă pornirile naţionaliste.

”Dragi români, nu vă lăsați influențați de delirurile antiparlamentare ale lui Klaus Iohannis! Vadim Tudor ar fi mândru de așa un discipol.

 

            1. Parlamentul nu va vota niciodată o Lege pentru autonomia Ținutului Secuiesc.

             2. Deja, înaintea declarațiilor președintelui, toate grupurile parlamentare, cu excepția UDMR ,au declarat că vor vota în Senat împotriva autonomiei Ținutului Secuiesc. Asta arată clar dorința președintelui de a folosi ipoteze false, pentru a manipula opinia publică.

            3. A încerca să interpretezi voința legiuitorului funcție de aprobările tacite este irelevant și răuvoitor.

             4. În Camera Deputaților s-a decis ca, în perioada stării de urgență, să se voteze numai proiectele de lege la care această Cameră este sesizată în fond. Numai și numai în acest fel trebuie interpretat acordul tacit pentru inițiativa legislativă privind autonomia Ținutului Secuiesc.

             5. Acuza potrivit căreia majoritatea parlamentară trădează interesele României, negociind în secret cu puteri străine, este foarte gravă și trebuie probată de către președinte.” se scrie în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *