A ajuns virusul chinezesc şi în România?

Politic

Un student de 24 de ani, întors în urmă cu câteva zile din China, a fost internat în Spitalul Județean din Bacău, cu suspiciune de infecție cu coronavirus.

„Din ce date avem la acest moment, este vorba despre un tânăr, de 24 de ani, care studiază în China și care a venit în Bacău în urmă cu opt zile. A acuzat febră inclusiv în avion, dar ulterior nu a mai avut stare febrilă. În schimb, a tușit, iar acum s-a prezentat la UPU cu dureri musculare, care pot fi și un efect secundar al acestei tuse.

A fost introdus în camera de izolare, i se efectuează toate investigațiile necesare“, a declarat Alin Năstasă, directorul Direcției de Sănătate Publică Bacău, pentru desteptarea.ro.

Prefectul județului Bacău, Liviu Alexandru Miroșeanu, a declarat, pentru Mediafax, că studentul român s-a întors în urmă cu opt zile din China, cu febră și tuse ușoară, iar acum are dureri musculare.

Studentul din Bacău va fi transferat la Institutul Matei Balș din București, a declarat directorul Spitalului Județean Bacău, Adrian Popa.

 

(DCNews.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *