”Împreună pentru Moldova” va avea filiale în toate judeţele Moldovei, anunţă preşedintele partidului, Ionel Apostol!

Politic

Partidul ”Împreună pentru Moldova” a ţinut, astăzi, prima sa conferinţă de presă de la înfiinţarea formaţiunii politice, datată 16 februarie 2020.

Conform spuselor preşedintelui partidului, Ionel Apostol, ”Împreună pentru Moldova” are în prezent trei filiale judeţene, Iaşi, Galaţi şi Vrancea, iar în foarte scurt timp se va înfiinţa şi filiala judeţeană Neamţ. ”Numărul membrilor a depăşit cifra de 2.000. Scopul nostru este să avem candidaţi la viitoarele alegeri locale la toate structruile administrative din regiunea Moldovei. Pînă în septembrie vom deschide filiale şi în judeţele Vaslui, Suceava, Botoşani  şi Bacău” a mai spus Apostol.

Preşedinţii organizaţiilor judeţeană şi municipală Iaşi, Dragomir Tomaşeschi şi, respectiv, Cătălin Urtoi, care vor candida pentru funcţiile de preşedinte al CJ şi, respectiv, primar al Iaşului, şi-au atacat adversarii, atît pe cei în funcţie, cît şi pe cei potenţiali. ”Nu este sănătos din punct de vedere democratic ca un partid, PNL, să deţină întreaga putere, avînd atît primar cît şi preşedinte al CJ. Costică Alexe şi Mihai Chirica dau dovadă de ipocrizie , avînd promisiuni neonorate pe care le vor a fi aduse din nou în atenţia ieşenilor.” a spus Dragomir Tomaşeschi. El a aruncat cîteva săgeţi şi în direcţia lui Maricel Popa, cerîndu-i acestuia să aducă lămuriri relativ la studiile sale.

Cătălin Urtoi s-a referit la nerealizările primarului Chirica şi a promis că , în scurt  timp, organizaţia pe care o conduce va da publicităţii un program de dezvoltare a municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *